0
Komen

lari dari kampus!

Views
assalamualaikum....
lari dari kampus buat sementara...hehe
jalan2 bersama akak dan jiran aryn...
best!
hari ni juga aryn akhirnya menukar gaya rambut aryn selepas hampir 1 setengah tahun...
rebonding..... huhu
tapi macam susah pula nak jaga...
i need to be more careful.....^_^
ingat nak potong pendek tapi tak jadi pula...
rasa sayang sangat sebab arwah ibu suka aryn berambut panjang....
tapi sekarang ni susah laa...
rambut aryn dah panjang sangat then busy pula...memang tak terurus...
so i've decided to shorten my hair.... hola~
lama betul proses rebonding tadi... dari jam 12tgh sampai laa jam 5.30ptg....
nasib baik laa boleh tengok movie...hehe~
tengs yea sebab temankan aryn....kak milah, fahmi n fatin....
aryn enjoy sangat hari ini....
aryn+aten+fahmi...

aryn+aten+fahmi+kak milah...

comel kan kami.. hehe

ada gaya x? haha~

jeling! mwah~

sayang akak rini~ <3

0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^