0
Komen

LOST WORLD with my beloved....

Views
holla..... assalamualaikum sume...
untung laa LOST WORLD OF TAMBUN dekat dengan kawasan rumah...
aryn dah berjaya meneroka DUNIA YANG HILANG sebanyak 3 kali... xsesat pula.. haha~~
anyway memang best pergi kat sini... 
dapat spent time dengan orang yang aryn sayang... 
banyak juga attraction dalam LOST WORLD OF TAMBUN...



bersama my sis n kenalan rapat... =)

my sis with baby comel... fahmi

aryn with ... tw3 sendiri laa.. haha~

air terjun!.... mandi3... ehe~

bucuk with kawan bek dy... ULAR! arghh~

akhirnya... berjaya menakluki Dunia Yang Hilang

yess..... gudbye LWOT... ^_^

mahu datang dan menaklukinya sekali lagi... hehe~~
jom kita ramai datang ke LOST WORLD OF TAMBUN....
tapi kena prepare duit lebih tau.... 
dah naik la pula harga fee nak masuk LWOT ne....
and dalam LWOT ada disediakan khidmat gambar... 
its all up to you nak ke x beli pic2 tersebut.... 
jangan lupa bergambar dengan anak HARIMAU SIBERIA yea.... 
bwu berusia 9 bulan tap dah macam 9 tahun.... 
haha~~ hati2 jew laa.....
kecut perut tengok...


0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^