0
Komen

opkim bersama dia.....

Views
assalamualaikum...
aryn nak cerita something ne...
ehh.. bukan cerita kot tapi lebih kepada perkongsiaan kenangan manis aryn... hehe~
baru2 ne aryn ada terlibat dengan OPKIM...
lebih dikenali sebagai KURSUS DESTINI KENEGARAAN...
tengah dalam cuti mid sem terpaksa korbankan cuti aryn...
terpaksa juga ikut kursus ne sebab aryn ada terlibat dengan kursus yang sama di UiTM Shah Alam sebelum ne... so, nama aryn tu kira dah femes laa.. hehe~
kena juga ikut kursus ne... tapi nasib baik laa dua hari jew..
then kursus tu pun dijalankan time nak dekat habis cuti mid sem....
seingat aryn hari Jumaat dan hari Sabtu...
kami bertolak ke UiTM Perak sepatutnya jam 12.30tgh... tapi telah ditunda kepada jam 2.30ptg..
ada masalah teknikal sikit... huhu~
janji Melayu laa katakan... kata jew 2.30ptg tapi akhirnya bertolak jam 3 lebih ptg...
dah biasa sangat... adoyai~
ada tiga bas yang bertanggungjawab membawa kami semua ke UiTM Perak..
aryn naik bas yang semuanya kenalan aryn.. cuma ada gak yang tersesat... hehe~

pertama kali jejak kaki ke UiTM Perak...
pertama kali aryn dapat spent time lebih bersama dengan yang tersayang...
hehe~

erm... tima kami sampai tu memang dah lewat pun... so tak dapat nak join game yang diadakan...
malam tu kami pergi ke padang apa erk?? tak ingat pula...
pergi ke padang tengok perlawanan bola... semua permainnya veteran... pweitt~
hebat laa tngok diorang main... dengar cter ada gak pelajar biasa yang bermain bersama meraka...
tapi boring laa... huhu~
erm.. akhirnya cari port lain buat benda lain... hehe~
jangan fikir lain pula tau... juz sembang2 jew...

esoknya ada aktiviti rewang dan sukaneka...
antara masak2 ngn main2, agak2 aryn akan pilih mana???
ahh.. jawapannya mestilaa main2.. hehe~
bukan reti masak pun.... boleh tolong tengok jew.. hehe~

lepas tu makan2.... nyam3~
then lepas makan, kami kemas2 sikit sebelum balik...
takkan dah makan banyak, taknak kemas pula kan.. huhu~

balik....! duduk dalam bas sebelah dia... hehe~
tertidur....zzzz
bangun2 dari tidur untuk toilet stop, semua member aryn tegur...
aryn tidur kan kepala lentok... hehe~
dia pula pegang kepala aryn menahan daripada terus melentok kot..
adoyai~

bangun2 memang terasa malu laa.. shy2 cat~ ^_^

ne antara gambar yang dapat aryn kongsikan bersama....

time tengok perlawanan bola...

tengok acara sukaneka...

ne sume pic sblm bertolak ke kg layang2 kanan.. hehe




0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^