0
Komen

not feeling well...

Views
assalamualaikum semua...
dah sahur??? nyam3~ 
aryn tak sahur pun...aryn lambat bangun tapi sebenarnya masih ada masa lagi kalau nak sahur...
minum air jew laa.... =(

i'm not in mood at all..
hari ne aryn akan buat dokumentari untuk subjek TOUR GUIDE..
not feeling well...hurm~
hope aryn boleh tahan...




2
Komen

aryn EGO???

Views
assalamualaikum sume...
hari ne aryn sedih.... =( rasa nak menangis!!!!
satu masalah, satu masalah datang....
aryn gaduh lagi dengan mr. mnh aryn.... :'(


yang paling aryn tak boleh nak lupa....
"knp ne??? tolong laa buang ego tu.... buang ego tu blh tak??? kita dah lama couple...."
ne kata2 dia...
yeaaa..... aryn mengaku aryn ne memang ego...EGO TINGGI!
kata2 dia tu macam dia dah mula menyesal bersama dengan aryn...
sepatutnya kami pergi KOMTAR hari ne nak beli baju raya...
kononnya beli baju yang sama warna.... mesti nampak sweet...
at last, kami pergi jeti jew...
tak sempat pergi naik feri pun...

aryn mengaku aryn ne memang ego... dalam masa yang sama aryn sensitif...
mudah sangat terasa dengan kata2 dia...
aryn merajuk.... aryn nak balik...
dia ikut jew permintaan aryn and akhirnya kami pulang ke kampus tanpa baju raya yang aryn impikan untuk beli bersama dia....
dia tak cuba lagsung nak pujuk aryn...
dalam bas, dia sibuk baca suratkhabar...
macam aryn ne takda jew dekat sebelah dia.... anggap aryn ne macam tunggul jew....

its okay.... i know its all my fault...
aryn cuba nak keluar lagi... tapi dia ikut aryn...
aryn suruh dia balik.... erm~
dia ikut...dia tinggalkan aryn seorang kat stesen bas... 
mula menyedari diri ini tiada makna dihatinya....

aryn hilang mood nak keluar lagi...
aryn masuk balik kampus... meredah hujan sendirian...
macam filem pula kan...
tapi ne aryn tak reka pun...
hurm~

sangka diri ini dia menanti aryn atau perhatikan aryn dari dalam kawasan kampus, tapi tu semua angan2 jew...
dia tak tunggu aryn...

tak tahu nak cakap apa.... 


0
Komen

aryn jd TOUR GUIDE????

Views
assalamualaikum sume...
hehe~ 
sihat tak??? dah lama rasanya aryn tak update blog...
kebelakangan ne aryn busy laa...huhu~
last week aryn jadi tour guide... 
best giler... memang pengalaman yang sangat menarik dan tak mungkin aryn lupakan...
tahniah aryn ucapkan kepada teman2 seperjuangan aryn....^_^
yeayyy~

so, nama travel agency kami ARTILLERY TRAVEL AND TOURS...

ne laa dy barisan tour guide.... ^_^


huhu~ tema kami lebih kepada legend and nature...
tempat2 yang kami pergi melawat semua yang berkaitan dengan historic site and natural environment...
antara tempat menarik yamg kami lawati FORT CORNWALLIS, ESPLANADE, WAR MUSEUM, TAMAN NEGARA PULAU PINANG dan banyak lagi...

fuhh~
memang banyak dugaan kami sebagai tour guide kali ne...
mana taknya... satu masalah, satu masalah datang.... adoyai~
first of all, kami menghadapi masalah dengan hotel... then malam tu pula kami sepatutnya pergi ke war museum, bas pula rosak..
adess...

tapi semua masalah tersebut dapat ditangani dengan bantuan pensyarah pengiring and teman2 yang lain...
alhamdulillah~ huhu
tak cukup tidur beb... zzzz~
malam tu pensyarah kami yang sebenarnya jumpa kami selepas tiba di hotel...
nak siapkan and prepare commentary untuk hari esoknya, tidur pun berapa jam jew...
serius cakap memang tersangat penat....

anyway memang best!
dapat pengalaman dan practise untuk hadapi tourist yang sebenarnya....
hee~


ne antara pic kenangan yang sempat kami rakamkan...










0
Komen

berpuasa bersama dia...

Views
assalamualaikum...
mcm mana hari pertama berpuasa korg semua???
huhu~ hari pertama pasti ramai yang kepenatan...
its ok... lama2 nanti dah tak rasa pun kalau kita tak makan...
tak sahur pun still kuat... hehe~

1 ogos 2011... 1 ramadhan...
pertama kali aryn berpuasa dengan dia.. hehe~
semalam kami sama2 pergi bazaar ramadhan area perda...
aryn ingatkan dia nak pergi tempat yang aryn biasa pergi tu...
tapi rupa-rupanya dia nak pergi yang dekat masjid...
jauh lagi laa...

kitaorg tunggu bas dari jam 5.40ptg...
tapi bas tak datang2 pun...
mula2 memang nak give up dah...
member aryn pun banyak yang tak jadi pula nak pergi sebab takut tak sempat balik sebelum berbuka puasa...

tunggu punya tunggu akhirnya datang juga...
dalam jam 6.30ptg... huhu
sampai jew kat bazaar tu sepantas kilat pilih nak berbuka apa malam ne...
tapi banyak yang dah habis...
kesian dekat dia.... 
tak dapat nak beli apa yang dia mahukan....

dia bagithu aryn yang dia suka makan murtabak dan air tebu time ramadhan... huhu~
actually apa yang dia nak tu ada lagi, tapi dia ikut jew aryn dulu...
kesian.... sory syg...

akhirnya, kami hanya beli samosa..nasi lemak dan air jew...
ishhh3~



lain kali nak datang bazaar kena pergi awal2... huhu
nasib baik time kami nak balik tu, ada komander senior tolong hantarkan...

sampai2 kampus dah nak berbuka... hehe~