2
Komen

aryn EGO???

Views
assalamualaikum sume...
hari ne aryn sedih.... =( rasa nak menangis!!!!
satu masalah, satu masalah datang....
aryn gaduh lagi dengan mr. mnh aryn.... :'(


yang paling aryn tak boleh nak lupa....
"knp ne??? tolong laa buang ego tu.... buang ego tu blh tak??? kita dah lama couple...."
ne kata2 dia...
yeaaa..... aryn mengaku aryn ne memang ego...EGO TINGGI!
kata2 dia tu macam dia dah mula menyesal bersama dengan aryn...
sepatutnya kami pergi KOMTAR hari ne nak beli baju raya...
kononnya beli baju yang sama warna.... mesti nampak sweet...
at last, kami pergi jeti jew...
tak sempat pergi naik feri pun...

aryn mengaku aryn ne memang ego... dalam masa yang sama aryn sensitif...
mudah sangat terasa dengan kata2 dia...
aryn merajuk.... aryn nak balik...
dia ikut jew permintaan aryn and akhirnya kami pulang ke kampus tanpa baju raya yang aryn impikan untuk beli bersama dia....
dia tak cuba lagsung nak pujuk aryn...
dalam bas, dia sibuk baca suratkhabar...
macam aryn ne takda jew dekat sebelah dia.... anggap aryn ne macam tunggul jew....

its okay.... i know its all my fault...
aryn cuba nak keluar lagi... tapi dia ikut aryn...
aryn suruh dia balik.... erm~
dia ikut...dia tinggalkan aryn seorang kat stesen bas... 
mula menyedari diri ini tiada makna dihatinya....

aryn hilang mood nak keluar lagi...
aryn masuk balik kampus... meredah hujan sendirian...
macam filem pula kan...
tapi ne aryn tak reka pun...
hurm~

sangka diri ini dia menanti aryn atau perhatikan aryn dari dalam kawasan kampus, tapi tu semua angan2 jew...
dia tak tunggu aryn...

tak tahu nak cakap apa.... 


2 peoples wanna know my story:

RuNNi said...

kalau cinta tu senang takkan ada org yang cerai2 tu....

dalam relationship kene ade give and take.

i pun dulu ego gile... jap2 break.

cume skarang i've found someone yg berjaya bersabar and secara tak langsung berjaya menundukkan my ego-without doing anything.

lelaki bukan macam perempuan, women are emotional men are more of thinkers. so probably die walk-off sbab serabut.

lelaki pun ade ego-name pun laki, tapi if you give-in/berlembut skit percayalah die pun akan tenang sikit-baru lah boleh die give-in juga.

tapi kalau die ltak garam kat luka tu err.. kene main tactic psycho la...

sesedap je nk bagi nasehat kat org laen, sorry bajet bagus,just felt i should share. All d best in ur relationship. nama pun komander kenela kuat :D

aryn said...

yeah~ i think u right... ermm~
now mmng aryn tgh cba kurangkn perasaan ego aryn... myb aryn ne terlbh sensitif.... smpai aryn dh bnyk wat dy mcm2... tp dy xpernah mrh.. sgt sabar... i hope that our relationship will long lasting...

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^