0
Komen

berpuasa bersama dia...

Views
assalamualaikum...
mcm mana hari pertama berpuasa korg semua???
huhu~ hari pertama pasti ramai yang kepenatan...
its ok... lama2 nanti dah tak rasa pun kalau kita tak makan...
tak sahur pun still kuat... hehe~

1 ogos 2011... 1 ramadhan...
pertama kali aryn berpuasa dengan dia.. hehe~
semalam kami sama2 pergi bazaar ramadhan area perda...
aryn ingatkan dia nak pergi tempat yang aryn biasa pergi tu...
tapi rupa-rupanya dia nak pergi yang dekat masjid...
jauh lagi laa...

kitaorg tunggu bas dari jam 5.40ptg...
tapi bas tak datang2 pun...
mula2 memang nak give up dah...
member aryn pun banyak yang tak jadi pula nak pergi sebab takut tak sempat balik sebelum berbuka puasa...

tunggu punya tunggu akhirnya datang juga...
dalam jam 6.30ptg... huhu
sampai jew kat bazaar tu sepantas kilat pilih nak berbuka apa malam ne...
tapi banyak yang dah habis...
kesian dekat dia.... 
tak dapat nak beli apa yang dia mahukan....

dia bagithu aryn yang dia suka makan murtabak dan air tebu time ramadhan... huhu~
actually apa yang dia nak tu ada lagi, tapi dia ikut jew aryn dulu...
kesian.... sory syg...

akhirnya, kami hanya beli samosa..nasi lemak dan air jew...
ishhh3~



lain kali nak datang bazaar kena pergi awal2... huhu
nasib baik time kami nak balik tu, ada komander senior tolong hantarkan...

sampai2 kampus dah nak berbuka... hehe~

0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^