0
Komen

berpisah??? oh tidaakkk!

Views
assalamualaikum semua...
aryn nak luahkan perasaan ne... perasaan yang aryn takut sangat terjadi...

BERPISAH DENGAN ORANG YANG ARYN SAYANG

nak dijadikan filem drama... 
cuti ne aryn join program komander LIBK... si dia pula join program komander gak JAMBORI..
nak tahu apa tu LIBK n JAMBORI... 
LIBK ne program untuk bakal komander sebelum bergelar komander manakala JAMBORI pula program mcm pertandingan sukan and kawad.. lebih kurang macam tu laa... 

so kami sama2 busy dengan hal masing2...
aryn busy dengan tugas yang dipertanggungjwabkan kepada aryn... dia pula busy dengan latihan yang akan menentukan kemenangan UiTMPP dalam Jambori...
di situ laa bermulanya macam2 dugaan yang perlu kami tempuh...
jarang sangat kami luangkan masa bersama...
perasaan sunyi pun datang tanpa kami sedar..
masing2 dengan hal sendiri, tugas sendiri...
aryn ne jenis memang cepat rapat dengan orang lain.. KAWAN!
aryn tak sangka pula si dia boleh jeles tengok aryn dengan orang lain padahal time tu aryn tengah tugas...
lelaki memang macam ne ek?? ishh3~
aryn ada gak nampak dia lari dengan member aryn tapi tak jeles pun sebab aryn faham dia tengah jalani latihan dan member aryn tu pula kira partner dia...
huhu~
so kadang2 tu aryn memberontak juga...

aryn tak contact dia pun... nak buat macam mana???
bila aryn free, dia pula busy...

hubungan kami agak goyah dalam dua minggu tu...
dua minggu berlalu...
terjadi laa satu insiden yang aryn nak elakkan dari terjadi...
satu malam yang sangat menggerunkan... hehe~
over pula aryn ne... ^_^

tapi alhamdulillah.... kami dapat kekalkan hubungan yang kami bina genap lapan bulan pada 28oct yang lepas...
dan aryn harap hubungan ne berterusan sehingga ke alam perkahwinan dan sampai kami menutup mata...
insya Allah...

aryn tahu dia banyak sangat terasa dengan perangai aryn...
tapi dia still boleh sabar dengan aryn...
dan mungkinkah akan ada seorang lelaki yang begitu sabar melayan kerenah aryn sepertimana dia...???

0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^