0
Komen

update~

Views
assalamualaikum cyunk2 sekalian....
dah lama aryn tak update blog ne... ada yang rindu kew??? hehe~
sorry la erk... aryn busy sejak kebelakangan ne...
aryn baru jew habis final exam...
yeayyyy~
enam subjek kot... huhu~ memang tough...
semester ne la yang aryn rasa aryn laa orang palaing rajin pergi bertapa kat Library UiTMPP.. 
hahaha~
mana taknya... aryn akan pergi library dari depan library tu tulis OPEN sampai jadi CLOSE..
tapi bukan bertapa seorang diri laa.. huhu~
ada teman... and teman tersebut of course laa my only lover...
satu sebabnya kenapa aryn ajak dia belajar sekali dengan aryn walaupun kami ne bukan laa diploma yang sama ialah aryn nak pastikan dia belajar....
aryn tahu kalau kat bilik tu, dia mesti tidur jew...
at least kalau dia kat depan mata aryn, aryn nampak apa yang dia buat...
and aryn pun sebenarnya nak elakkan diri aryn dari asyik tidur kat bilik.. hehe~
ini semua berpunca daripada meja belajar yang sangat dekat dengan katil.. adoyai~
tak boleh study beb... lebih2 lagi kalau subjek yang kena menghafal...
bukak jew.... eukk~ terlelap terus.. haha~
sepanjang final exam... tu la rutin aryn dengan kekasih hati aryn...
kami akan pergi bersarapan dulu... 
then terus pergi library start dari jam 8.45pg smpai tengah hari...
pastu kami akan tinggalkan jew buku2 kami kat atas meja tu...(takot org amek tempat maa~ hehe)
masa tengah hari tu la kami pergi lunch and solat... satu jam jew tau.. huhu~
then sambung balik study.... smpai petang...
dah masuk maghrib stop then sambung balik study... huhu~
ada gaya orang rajin tak?? hehe~

aryn harap sangat aryn dapat kekalkan pointer aryn sebelum2 ne... huhu~
ok... lepas ne aryn akan cerita kat korang semua apa yang terjadi sepanjang aryn tak sempat update ne yeaa...
muaahhhh~

0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^