0
Komen

miss keluarga angkat aryn~

Views
hai semua....
tetiba jew aryn teringat dekat famili angkat aryn dekat Kuala Perlis...
camne boleh ada famili angkat??? nak cerita laa ne...
aryn join satu program KEM KG SATU MALAYSIA...
salah satu program OPKIM berbilang kaum yang melibatkan kaum melayu, cina dan juga india....
pelajar yang ikut serta program ne terdiri dari universiti sekitar utara rasanya...
aryn tak berapa ingat laa...
hehe~
ada UNIMAP, UiTM Arau, UiTM Penang, dll...

aryn rasa seronok sangat dapat famili angkat...
aryn ada adik dengan ibu...
aryn dua orang adik beradik jew... bila kakak takda aryn mesti rasa sunyi... bongsu pula tu..
dekat sana laa aryn dapat adik2 yang comel...
ada tiga orang.. yang pertama tu lelaki, kedua perempuan dan yang bongsu tu lelaki...
best spent time dengan diorang...
aryn dapat rasa masakan kampung... kampung aryn KG KUALA SUNGAI BARU..
dekat dengan laut... kira semua penduduk situ nelayan...
tapi sayangnya aryn ne tak makan sangat makanan laut.. hehe~
bukan akergi tapi memang tak makan..
macam2 mak masakkn untuk kami... 
kami??? hehe~ lupa pula nak cerita.. setiap keluarga angkat dekat situ kira dapat dua anak angkat...
aryn sekali dengan seorang pelajar poli ipoh...
pangkat kakak laa sebab dia dah tamat belajar... hehe~

pergi sana bukan happy2 tau... 
kami buat khidmat masyarakat... di situ laa aryn dapat lihat kedaifan dan kesusahan mereka menjalani hidup seharian...
tapi diorang still happy walaupun hidup serba kekurangan...
jauh berbeza dengan hidup di bandar...
masing2 mencari harta kekayaan...

ne antara memori aryn dengan keluarga angkat aryn.... hehe~


ne laa pintu gerbang kampung aryn.. hehe~
KAMPUNG KUALA SUNGAI BARU

ne sekolah berdekatan dengan kampung aryn...
kami jadi fasi beri motivasi untuk pelajar tingkatan lima yang akan menduduki SPM..

tengah dengar taklimat...



antara memori yang sempat dirakam bersama penduduk kampung...
time khidmat masyarakat... ^__^

yang tengah dukung baby tu dari UiTMPP.. n sebelah dia pula dari POLITEKNIK IPOH..



ne laa adik beradik angkat yang aryn cerita tu... hehe~


ne pula adik angkat aryn yang paling bongsu... aryn tak sempat nak bergambar bersama dengan dua orang lagi adik angkat aryn... sebab time tu diorang sekolah...

ne pic dengan baby.. adik angkat salah seorang member aryn kat sana... cute kan??
dia senyum.... ^__^



gelagat member aryn yang suka sangat baby ne... friendly tau baby ne...
dengan semua orang pun dia tak kisah... 

hehehe~
kenangan yang best sangat....
harap sangat dapat jumpa famili angkat aryn pada masa akan datang....
naseb baik sempat minta no ibu...
so still keep in touch dengan diorang...
mwaahhhhh~

0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^