0
Komen

1st time jadi kawalan... BEST?

Views


hai semua:r::r::r:
i'm back....:r: yeayyyy~
dua hari ne aryn tak update blog... busy sikit...
aryn ada tugas kat kampus aryn yang tercinta... hehe~
maklum laa mahasiswa baru nak masuk dunia kampus...

kali ne aryn tak dapat jadi PM...
(PERDANA MENTERI??? hahaha~ bukan3.. PEMIMPIN MAHASISWA)
sedih juga laa tak dapat nak berkhidmat sebagai PM kali ne...
sebabnya intake untuk kali ne tak ramai...
so PM yang diperlukan hanya seramai 60 orang jew...
nasib laa siapa yang dapat tu memang bertuah... huhu~

walaupun aryn tak jadi PM tak bermaksud aryn senang lenang kat rumah yea...
aryn jadi kawalan keselamatan buat pertama kalinya.. hehe~
tak tahu apa tu kawalan keselamatan:s::s::s:
kawalan keselamatan tu kira macam polis trafik juga laa...
kami membantu dalam memastikan kelancaran trafik di dalam kampus...
maklum laa budak2 baru nak masuk kampus, mesti laa satu keluarga nak datang tengok2...
nasib baik laa tak ramai..
tengah hari dah habis tugas.. hehe~

tapi muka ne melecur juga laa...
baru nak putih, hitam balik...
demi tugas, aryn tak kisah.. hehe~

macam2 kerenah aryn dapat tengok...
excited ada, sporting ada, dll..
aryn bertugas sebagai runner so bukan satu tempat jew aryn jaga...
kejap2 pergi dekat loading bay, kejap2 pergi dekat post guard...

famili yang datang ne ada yang rajin bertanya.. tapi ada juga yang berlagak pandai...
bukannya nak tanya kami yang berdiri tengah2 panas tu...
jalan macam tu jew...
bila dah sesat baru laa nak tanya...
then ada pula yang marah2 bila tak jumpa tempat yang nak dituju..
adoyai~
tak pasal2 seorang KB (KOMANDER BARU) kena makan maki hamun...
ishhh3....
dah tak tanya, bila sesat salahkan orang...

so, korang2 kat luar tu kalau tak tahu jangan laa segan2 nak tanya yea...
bukan kena bayar pun tanya...

jadi kawalan trafik buat pertama kalinya memang best...
dapat juga kumpul pengalaman...
hidup ne tak semestinya kita buat hanya satu kerja k... betul tak:s:
hehe~

dua hari aryn tak hadap laptop ne...
15 Nov pula besday :44: salah seorang kenalan aryn...
tak sempat nak wish...
so dekat sini, aryn nak ucapkan selamat ulangtahun yang ke-21 :43:abg apoi:43:....

aryn admire abg dekan ne.. nak sangat jadi macam dia...
nak dapat ANC (ANUGERAH NAIB CANSELOR)
idola aryn.. hehe~

ok laa, tu je nak cerita...
papai~

0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^