0
Komen

Aryn VS Najwa Latif

Views

hai semua...
wahhhh.... korang tahu tak tarikh ne apa????
:c:angka yang sangat menarik bagi aryn...

11/11/2011....

hope hari ne memberi seribu makna kepada kita yea....
chot chet.. chot chet... lari pula dari tajuk...
hehehe~
ARYN VS NAJWA LATIF

apa maksudnya ne???
haha~
sabar2... nak cerita laa ne...

baru2 ne aryn outing dengan kakak aryn dekat JUSCO..
hari tu aryn saje2 laa nak glamour bergaya..:81:
aryn bergaya laa dengan selendang...
bukan selalu aryn nak pakai selendang ne...hehe~

kami dua beradik pun meneroka JUSCO dari tengah hari sampai malam...:face17:
maklum laa kakak aryn tengah cuti...
jalan sakan laa.. huhu~
cadang nak tengok wayang, tapi takda movie yang best pula...
so shopping window jew laa...
:face1:tapi ada laa juga tangan ne gatal nak keluar duit beli barang..
TEDDY BEAR yang comel lagi murah dah berjaya menawan hati aryn dengan kakak aryn...
hehehe~
RM30 dua teddy bear size pun besar...:77::73:
mana boleh tak beli..:119:

bila kaki dah penat, tangan pula bekerja...
hehe~
tangkap gambar jew laa...:51:

ne laa antara picture yang sempat kami rakam bersama...


sebelum gerak pun sempat berposing atas motor.. hehe~thumb


berposing dengan sweet teddy bear...


duduk rehat selepas penat berjalan....:122:

hahhh~ time ne laa ada mamat ne tegur kata "MACAM NAJWA LATIF"...
hahahaha~
ne mesti fanatik sangat dengan Najwa Latif...:face2:
nampak jew gals pakai selendang dia dok teringat dekat artis yang baru meningkat naik dengan :74:lagu CINTA MUKA BUKU...:75:

anyway... aryn pun suka sangat lagu tu.. hehe~
best juga suara dia ne...
:face51:bagus betul laa kan muda2 dah jadi artis terkenal...



kat sini alang2 aryn sertakan lirik lagu dia yea...:face42:

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan suruh aku terima kamu
Ooh hati ku rasa sesuatu

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Oohh kenakah rasa itu

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu
Ooh ini cinta remajaku

Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju
Ooh itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju
Ooh itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku

video lambat sangat laa nak upload..
hanya lirik lagu jew yang mampu...
hehehe~


0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^