0
Komen

bila dah biasa buat kerja, duduk diam tersangat lah bosan...

Views

hai semua teman2 yang aryn kasihi sekalian....
how are you??? 
yang pelajar UITM seluruh Malaysia tengah bercuti kan??? termasuk lah aryn ne...
so, cuti kali ne lama... macam mana cuti korang???
mesti enjoy kan... hurm~
tak macam aryn... KEBOSANAN MELAMPAU!!!
walaupun aryn join program time cuti semester ne selama 2 minggu lebih, cuti selebihnya still rasa bosan...
tak boleh laa cuti lama2... boleh jadi gila duduk seorang diri jew kat rumah tu...
kakak aryn kerja, ayah aryn pun kerja...
so alone jew laa dekat rumah tu...
kalau laa arwah ibu still ada, takda laa aryn bosan macam ne...
at least kalau kakak dengan ayah kerja, emak boleh teman aryn...
hurm~

aryn tak sabar sangat nak masuk semester baru nnti...
memang bosan dudk rumah...
tak tahu nak buat apa....
kejap2 tengok movie, kejap2 baca novel, kejap2 main dengan kucing, kejap2 keluar outing...
nothing special lorhh...
setiap hari aryn buat benda yang sama jew...

sedih laa.... sob3~
kali ne aryn tak dapat join PMDS...
nak tahu apa tu PMDS???


PMDS bermaksud PEMIMPIN MINGGU DESTINI SISWA..
tugasnya ialah membantu dan mengurus pelajar baru yang terpilih dan akan memasuki UITM...
intake kali ne sikit jew.. tak macam semestar yang lepas...
so jumlah PM yang diperlukan pun berkurangan..
aryn tak terpilih pun...
sob3~
aryn nak sangat join PMDS ne...
banyak pengalaman yang aryn dapat... aryn dapat belajar macam2 tau...
sayangnya kali ne khidmat aryn tak diperlukan...
cuti pun bertambah panjang...
arghhhh~

semester yang lepas aryn terpilih jadi seorang PM...
aryn dapat exco displin..
kalau ikutkan exco displin ne selalunya dipegang oleh para komander...
sebabnya exco ne laa yang paling tension sepanjang MDS berlangsung...
para komander dipilih untuk exco ne pun kerana katahanan mental dan fizikal kami lebih kuat...
maklum laa dah biasa ikut aktiviti yang mencabar..
yang paling awal bangun dan yang paling lewat tidur...
aryn ingat lagi time tu kami hanya dapat tidur dua atau tiga jam sahaja...
bila MB ada aktiviti, kami akan duduk dekat bahagian belakang dewan dan TIDUR!!!
hehehe~
banyak sangat memori manis sepanjang MDS berlangsung.. 
aryn ne kira antara orang yang dibenci oleh para MB..
haha~

ne laa antara memori kami bersama...
barisan PEMIMPIN MINGGU DESTINI SISWA...

menggunakan masa lapang sebaiknya.. hehe~


sekarang ne aryn dalam dilema samada nak join kawalan trafik tima hari pendaftaran atau tidak...
huhu~

0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^