3
Komen

DEMAM sebab RINDU???

Views


hai semua... how are you dear friends???
hope u all fine k...
aryn ne jew yang tak nak berapa sihat...
sick!
hari isnin yang lepas aryn outing dengan "my lover"...:face9:
time nak balik tu hujan lebat....
nak tak nak kami terpaksa laa juga redah sebab takut terlepas bas sayang aryn ne hah...
hehehe~
kantoi pula panggil dia sayang...:face15:
shhh... rahsia kita2 jew tau... mwah~

dia nak balik manjung... bas dia jam 5.30ptg...
kami pun redah hujan bersama-sama dengan menaiki motor...:17:
lawak lawak....
topi keledar kami ne takda visel...(betul ke x?? haha~)
lebih kurang macam tu laa...
hujan dah laa lebat...
air hujan menusuk masuk ke dalam biji mata ne hah!
adoiiiii~:face58:
kelam kabut laa jadinya... dah tak nampak jalan...!
tak pasal2 pula masuk "rumah tumpangan FREE"... (hospital)
simpang malaikat 44...

itulah kisahnya kenapa aryn ne DEMAM!

aryn rindu sangat laa dekat dia...
sekarang ne dia berada di atas puncak Gunung Inas, Perak...
alhamdulillah, tadi dia call aryn mengatakan yang dia dah selamat sampai ke puncak bersama teman komander aryn yang lain...
punya laa seronok dapat call dari dia...
terlompat-lompat aryn bila tengok handset, nama dia tertera..... hehe~:face34:
dia cerita laa sikit... katanya sejuk sampai keluar wap!
amboiiii~
dapat laa merasa macam dekat New Zealand kan... huhu~
makan pun ok... masak nasi dengan kari...
terkejut juga mula2 aryn dengar cerita dia makan kari..
dalam fikiran tu mana pula dapat bahan2 masak kari atas puncak???
rupa2nya kari segera... hehe~
sekarang ne semua dah segera...
mee segera.. kari segera... pizza segera...nyam3~


actually dia join XPDC111111-30 PUNCAK, 1 UiTM, 1 MALAYSIA...
menyesal pula aryn tak join sekali...
dia ada juga ajak aryn join tapi time tu aryn tak boleh nak janji apa2 takut ada hal...
lagipun aryn ne lemah laa dengan "PACAT"...
erghhhh~ hate it!!!:face23:
aktiviti ne disertai oleh pelajar UiTM seluruh Malaysia...
tarikh 11/11/2011 semua dah sampai di puncak gunung yang tertentu...
kira setiap UiTM kena mendaki gunung yang telah ditetapkan...
nak buat rekod sebenarnya... femes gak!

nak tahu macam mana laa agaknya rupa Gunung Inas???


ne laa dia Gunung Inas...

aryn harapkan dia serta rakan2 komander aryn yang terlibat sentiasa dalam keadaan selamat...
tahniah juga aryn ucapkan kepada mereka!!!!
yeayyyyy~:face57:

ohhhh DEMAM... cepatlah hilangkan diri...
aryn nak sihat!!!
nak lari3....
timbul pula persoalan.... aryn ne DEMAM sebab RINDU ke???

hahahaha~
:131:

tak semestinya laa kan...
kalau dah Allah nak bagi sakit tu, sakit juga....
ikhtiar sekarang kena mamam ubat....:face52:


3 peoples wanna know my story:

Anonymous said...

waahhhhh... cutenya blog awk! really like it....

Nurakmal said...

you were tag by me :) tapi jangan risau, tak balas pun tak ape
http://thatmonkeywholoveyou.blogspot.com/2011/11/i-was-tag-by.html

aryn said...

tengs dear.. i'll look forward! ^_^

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^