2
Komen

MACAM MANA NAK TAHU SI LELAKI SEDANG MERAJUK???

Views


hai semua!!!! mownink!!!
waahhhh... buat pertama kalinya aryn rajin nak berposting awal2 pagi ne....monitor
actually aryn tak tahu laa nak post apa....hehe~
tengah takda mood sangat sebab "bucuk aryn" tu hah!
geram betul....:face21:

tak mahu laa cerita pasal dia...
aryn nak kongsi some info dengan korang semua..:90:
tapi info ne kalau tahu lebih menguntungkan kaum hawa laa yea...:95:

aryn nak kongsi tentang ":96:MACAM MANA NAK TAHU SI LELAKI SEDANG MERAJUK???:97:"
fuhhh.. senang sikit kerja kita nak pujuk diorang kan...
kadang2 diorang ne mengada2 juga ek nak minta pujuk laa..
aryn dah pernah kena bahas lorh...

masalahnya sekarang ne aryn tak tahu langsung :124: apa2 tanda kalau lelaki tu sedang merajuk...
maklum laa aryn dua beradik semua pun wanita...
kalau ada abang tu at least boleh laa juga rujuk dengan dia...
spy perangai dia kew...

so aryn saje2 laa jalan2 kat GOOGLE...
lepas tu.......
jeng3.....
aryn ternampak kelibat satu page yang bercakap tentang apa yang kita sedang bincangkan...

antara info yang aryn dapat:

:67:DIAM SERIBU BAHASA:67:
Contohnya dia diam je sepanjang ada dengan kita. Walaupun kita ne bercakap dengan dia, dia hanya mengiyakan @ dia hanya anggukkan kepala. Dia sikit pun tak akan layan kita seperti sebelum ne. So, kalau jadi benda ne sah laa dia tengah merajuk dengan kita.
(apa susah, kita pun dok diam jew laa...:118: GERAM BETOII)

:67:BUAT TAK TAHU:67:
Dia mesti buat tak tahu dengan kita. Kalau kita minta tolong dengan dia contoh minta tolong kemaskan barang, dia akan buat nak tak nak je... Paling teruk, dia buat2 tak dengar. Ini cara protes yang paling teruk sebab dia bukan je buat kita geram tapi buat kita ne seolah-olah tak wujud.
(buat2 tak dengar yea... :a3: betul2 tak dengar baru tahu!)

:67:MENOLAK UNTUK MAKAN BERSAMA:67:
Bila lelaki merajuk biasanya dia mesti tak nak jumpa kita. Macam2 alasan dia akan bagi contohnya "awak makan la dulu, saya still kenyang..lagipun saya dah makan dengan member tadi"...
(Cara nak uji diorang ne tak lapar, kita makan:45: depan diorang... hehe~)

:67:MASAM MUKA:67:
Cara yang ini memang buat kita geram. Taknak cakap dengan kita satu hal, then nak tarik2 muka pulak. Tak puas hati laa konon tapi dah adat orang tengah merajuk. Wanita juga lebih kurang laa.. huhu~
(tarik muncung, then ikat... padan muka!)

:67:MATIKAN HANDPHONE:67:
Yang ne pun antara tabiat lelaki. Bila tengah marah dia tak suka kena kacau. Untuk mengelakkan kita ne daripada kacau dia, dia mesti off nset then bagi macam2 alasan kononnya bateri habis.
(alah.... rindu nanti call juga..:24: )

aryn just pick mana yang sesuai untuk orang belum kahwin laa yea...
sebabnya aryn ne kan belum kahwin..
hehehe~

so, dah tahu kan:s::s::s:
lepas ne mesti korang dah ada idea macam mana nak buat dengan diorang yang tengah tarik muncung...
GOODLUCK K...thumb

credit to: tips cinta

2 peoples wanna know my story:

Yana Jung said...

hohohoh...tips yang berguna.. :)

aryn said...

@Yana Jung
saje2 nk kongsi... owhh yea, ada banyak lg kat http://www.tentangcinta.com...

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^