3
Komen

result????

Views
hai semua!!!
teman2 UiTM aryn mesti sedang berdebar2 menanti result final exam yang lepas kan....
akhirnya kini tiada lagi getaran...
result sudah pun diketahui!!!! 
so macam mana dengan result korang????
aryn harap semua baik2 yea....^_^

aryn tak dapat on9 hari keluarnya result sebab broadband aryn tak boleh guna laa...
banyak sangat tunggak.. haha~
so aryn minta tolong si dia tengokkan result aryn....
aryn sent laa msj no matrik aryn dengan no kad pengenalan aryn....
dup dup dup....
cuak kot sementara tunggu balasan mesej dari si dia....
lalalalala~
bunyi handphone aryn menandakan mesej baru masuk....
nak baca ke x... dengan lafaz bismillah aryn pun baca mesej tu...
alhamdulillah~
aryn dapat kekalkan result aryn macam yang lepas....
AD list my dear.. ^___^
bahagianya rasa time tu....pointer aryn pun tinggi tak seperti yang aryn jangka....
bersyukur sangat2....

sepanjang tiga semester ne aryn dapat kekalkan pointer aryn...
tup tup tup....
aryn dapat pula mesej baru dari UiTM tentang fast track... (xtw laa ejaan ne betul ke x.. haha)
mesejnya: "ANDA BERPELUANG UNTUK MEMOHON PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA SEPENUH MASA DI BAWAH KATEGORI PENERAPAN bla bla...."
actually aryn tak nak join fast track ne...
kalau boleh aryn nak habiskan diploma aryn dulu....
bila aryn dah pegang sijil diploma baru laa aryn akan menyambung semula pelajaran aryn di peringkat yang lebih tinggi... INSYA ALLAH~
tapi aryn tanya juga pendapat orang lain...
famili, si dia dan member aryn yang turut dean list selama tiga semester ne...
kalau famili aryn, diorang tak kisah pun... 
terpulang laa kepada aryn...
si dia pun sama... tapi si dia menharapkan aryn tak ikut fast track ne...
banyak juga hujah dia...
dan aryn rasa semua yang dia cakapkan tu memang betul...
member2 aryn pun bingung gak...

so.... macam mana ne????
tak nak pening2 dah...
aryn memilih untuk stay... tamatkan dulu diploma sebelum sambung ijazah...
hehe~

bersyukur sangat kepada Allah SWT..
aryn nak ucapkan thank you so much to my family for their supports...
tak lupa juga kepada pensyarah aryn yang dah banyak curahkan ilmu kepada aryn...
member seperjuangan aryn yang banyak berkongsi ilmu dan pendapat...
buat si dia, aryn nak berterima kasih sangat2....
dia laa yang banyak bagi support, teman aryn study sekali...
dari pagi sampai malam kami berdua bertapa dekat library...
hehe~


aryn dapat tahu yng ramai member sekelas aryn dekan kali ne...
TAHNIAH aryn ucapkan kepada mereka...
tahniah juga aryn ucapkan kepada semua tak kisah laa macam mana result korang...
yang pasti korang semua dah berusaha...
teruskan yeng lebih baik pada masa akan datang k...

3 peoples wanna know my story:

The Story From Myself said...

aryn mcm maner??

aryn said...
This comment has been removed by the author.
aryn said...

alhamdulillah... hehe~ aryn still dpt kekalkn dekan abg...

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^