0
Komen

aryn buat doodle???

Views

hai semua:r:
:53:I'M HOME NOWhome
hehehe~
aryn dah sampai rumah ne....
now tengah cuti sempena:107: Hari Natal:106: dan Tahun Baru:63:...
tak lama pun cuti ne.... lebih kurang seminggu jew..



owh yea.... kalau baca dari tajuk entry ne "aryn buat doodle?"
:face12:wahhh.... sejak bila aryn pandai buat doodle ne???
hehehe~

actually aryn baru mula berjinak2 nak jadi budak kreatif laa....
tak cantik pun....
baru first time buat, tu pun banyak kali edit...:132:

nak juga jadi budak kreatif macam :95:Lyssa:95: ne ah...
suka sangat doodle yg dia buat...
serius memang cun laa...thumb

so apa laa agaknya rupa doodle yang aryn buat erk
nak tengok..?
hehe~
jangan gelakkan aryn tau....


:125:jeng...jeng...jeng...:125:


so??? apa pendapat korang???
kena belajar lagi laa kan...
tapi payah juga nak buat doodle ne...
tangan aryn ne dah laa parkinson...
asyik menggeletar je...:o:
fuhhhh~

takpe3.... masa akan datang aryn akan buat yang lebih menarik dan comel...
hope so... hehe~
:face15:

0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^