2
Komen

DSLR milik aryn!

Views

hai semua!
good evening!

owhhh yea.... baru2 ne aryn telah berhabis wang ringgit untuk membeli DSLR...
yeahhhh~

DSLR?
seriusly aryn memang tak tahu langsung pasal benda alah ne...
bagi aryn itu cuma kamera biasa...
bila jalan2 dengan si dia, selalu laa juga tengok kedai2 gambar buat promosi pasal DSLR ne..
aryn pun cuba2 laa tangkap gambar yang tester punya...
wahhhh.... gambar yang aryn tangkap tu memang cun laa...!
jatuh cinta pula...hehe~

semangat aryn nak beli pun berkobar2 lebih2 lagi bila dapat tahu mama si dia pun telah membeli DSLR jenama Nikon...
tapi adiknya, Daniel yang bergaya dengan DSLR tu...
tengok gambar2 adik di pun memang lawa...

so, satu malam ne kami berdua pun keluar...
ronda punya ronda akhirnya rondaan kami berakhir di Tesco Penang...
mula2 aryn nak beli jenama Nikon macam mama si dia...
malangnya jenama Nikon tu dah sold out pula..
stock baru belum datang lagi...
hati ne dah memberontak nak beli juga..
pekerja tu pun offer laa jenama Canon...
actually aryn tak kisah pun jenama apa janji kualiti gambar meletup...
hampir sejam kami dekat kedai gambar tu bertanyakan kebaikan dan keburukan DSLR EOS 1100...

aryn BELI laa!
punya laa seronok terlompat-lompat dapat juga beli DSLR...
hehehehe~

ne laa dia DSLR milik aryn...



bergaya sakan laa kami berdua sejak ada DSLR ne...
salah satu gambar yang aryn suka sangat....


of course laa modelnya kekasih hati aryn... hehe~
nanti aryn akan update yang lain pula ok...


2 peoples wanna know my story:

Rasyaik said...

Untungla dah ada DSLR... My wishlist tu.. hahaha..

aryn said...

@Rasyaik hehehe~ xpe3... pasne ada laa tu...

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^