2
Komen

pesta Penang best giler!

Views

ello prince and princess!!!
fuhhh.... dari tajuk entry tu mesti semua dah boleh agak apa yang bakal aryn luahkan di sini...
hehe
nak cerita sikit pengalaman aryn pergi :113:PESTA PENANG:113: baru2 ne...
aryn pergi konvoi dengan member kelas aryn yang lain...
selain tu, ada juga pensyarah dan si dia turut serta...
actually tujuan pertama kami konvoi ne sebab nak pi kenduri kakak Anas..
Anas ne salah seorang member kelas aryn...

ne antara gambar2 kenngan yang sempat dirakan lensa kamera aryn...:51:

bergambar sebelum balik...

jejaka2 yg turut serta dalam konvoi ne.. yg berbaju putih tu laa tuan rumah, Anas...

lepas jew pergi kenduri Anas ne, kami pun beredar menuju ke sebuah masjid berdekatan...
kami solat, rehat2 dan tukar baju untuk pergi ke Pesta Penang...
tapi time tu awal lagi laa...
pesta tu buka dalam jam tujuh malam...
so, lebih kurang satu jam lebih kami lepak2 dekat area QB...
then baru laa kami gerak ke Pesta Penang yang diadakan di Sungai Nibong...
serius memang ramai sangat2 pengunjung...
sampai nak parking kereta pun hujung2...
terpaksa laa kami berjalan kaki ke pintu masuk Pesta Penang tu...
bayaran masuk bagi dewasa rm3 manakala kanak2 rm1...
standard laa tu kan...huhu
perkara pertama yang kami buat mencari tempat solat...
kena laa solat dulu kan...
selesai solat kami berpecah...
aryn jalan dengan si dia laa...:67: hehe~
permandangan kat situ tersangat laa cantik...
especially dekat Taman Mini...
lampu warna-warni berkelip2 menghiasi taman tersebut...





macam2 game aryn main...
mula2 sekali aryn main CHALLENGER!
si dia yang ajak, aryn ikut jew laaa...
sebabnya aryn mana pernah main benda2 alah ne... hehe~
menjerit-jerit aryn ketakutan...
fuhhhh~
mula2 ok lagi, bila dah lama mula laa air mata ne mengada-ngada nak keluar...
menangis juga laa aryn atas tu ah...
adoyai~
macam2 nama aryn sebut....
rasa pening pun ada...
hehehehe~
tapi ok laa aryn tak muntah lepas berjaya jejak balik kaki aryn ke bumi...
tak serik lagi, kami berdua main pula COASTER...
nampak macam simple jew...
tapi bila dah naik tu, fuhhhhh~ rasa macam nak terbuang keluar jew...
kalau laa benda tu tak kukuh, sia2 jew...
dah main dua game aryn masih boleh tahan...
kuatkan aryn? hehe~
game ketiga aryn dah tak boleh tahan...
kami naik BUMPER CAR berdua... kira kongsi laa...
main dengan budak2 jew pun...
kira game tu memang simple laa kalau nak dibandingkan dengan dua game sebelum ne...
tapi disebabkan game tu laa aryn MUNTAH
keluar habis makanan yang aryn makan time dekat QB...
hahahahaha~
lepas tu serik dah tak nak naik benda2 tu lagi...
nasib baik laa si dia faham aryn...
kami berdua pun berjalan-jalan jew..
si dia nak masuk :104:GHOST HOUSE:104:... tapi aryn ne dah laa lemah semangat..
tak pasal2 nanti ada yang sergah, aryn terkulai pengsan... hee~
bila suruh dia masuk seorang diri, taknak kononnya taknak tinggalkan aryn seorang...
entah2 dia pun takut.. hehe~
memang best laa pengalaman pergi Pesta Penang ne...
ada macam2 game, ada macam2 barang yang dijual dengan harga murah...
like it!
kami gerak pilang ke kampus kira2 jam 10 mlm...
tak boleh lewat2 sebab pintu pagar kampus tutup jam 11 mlm...
tak pasal2 nanti tidur kat luar pula... hehehe~

sape2 yang belum menjejakkan kaki ke Pesta Penang jangan lupa pergi k...
hope u all enjoy

2 peoples wanna know my story:

Rasyaik said...

Dulu pun abg pergi gak.. ngan si "depa".. hahahaha..

aryn said...

@Rasyaik

si "depa"? spe3??? huhu

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^