0
Komen

waiting for tomorrow!

Views


hai semua....:face38:wahhhh..... lamanya aryn tak update blog....
adat pelajar universiti, kalau dah start kuliah memang susah nak jumpa masa2 free update blog ne... hehe~:face15:
so korang semua apa khabar???
hope sihat2 laa semuanya...

ehhh.. pelik plak aryn boleh update blog... tadi kata dah start kuliah...
huhu~
actually start esok aryn BERCUTI!!!!
cuti sempena Hari Natal yang akan tiba tak lama lagi...
cuti seminggu jew pun...huhu~:face10:
kerja berlambak.... quiz jepun lusa tapi online laa... assignment dah menanti...
adoyai~:face30:

HOME SWEET HOME!
esok aryn akan pulang bersama-sama MOHD NUR HAFIRUL...:67:
dia sepatutnya balik manjung....
saje2 jew dia menyibuk nak datang Ipoh dulu...
jalan2 dulu katanya... hehe~:face34:
dating kew???
oppsss....:face9:

:102:nampaknya aryn kena jadi tour guide lagi laa....

banyak lagi aryn nak update sebenarnya....
hehe~

aryn update kemuadian laa yea...:x:

packing barang jom
yeayyyyy~
:face50:


0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^