0
Komen

rindu zaman kanak2...

Views

hai semua...!
lamanya aryn tak update blog ne...
aryn busy sgt2 dgn test, quiz and assignment yang berlambak-lambak...
adoyai~:face13:

aryn baru jew balik dari Manong, Perak hari ne..
ada program komander yang aryn turut serta sebagai urusetia...
entry pasal KEM PERKHEMAHAN PART 2 & 3 aryn akan update later laa yea..

kalau dari apa yang korang tengok tajuk entry kali ne pasal ZAMAN KANAK2...
so, dalam ingatan tu mesti dah dapat bayangkan apa yang aryn nak luahkan...
:face9:actually aryn rindu sangat dengan zaman kanak2 aryn...
hehehehe~
kalau time budak2, otak ne free jew...
tak payah nak fikir sangat...
enjoy jew kerja..
tapi bila dah meningkat usia ne, macam2 yang kita kena fikirkan...:face14:
macam2 masalah yang kita kena selesaikan...

fuhhhh~

nak tengok tak wajah2 keanak-anakan aryn time kecik2???
hehe~


yang meniarap tu laa aryn.. hehehe~ sebelah tu akak aryn..


time main jonkang-jongket... skrg dah besar xleh nak main benda ne.. huhu


adik-beradik dua orang jew... gaduh pun sama2..^__^


comel tak aryn time kecik2? (saje nak orang puji.. hehe):face71:


aryn nak kongsi gambar si dia juga... ^__^
tengok3.....! hehe
:face17:




nak tahu mana satu si dia yang aryn maksudkan... tengok mana satu antara tiga beradik yang paling tinggi...
anak sulung laa katakan...
aryn ne pula aryn paling bongsu...
:face12:

alangkah bagusnya kalau dapat kembali ke zaman kanak2....!:face39:
hehehe~