0
Komen

Anugerah Naib Cansellor (ANC)

Views

opppss... terlebih rajin hari ne nak post entry.
tengah cuba sibukkan diri sebenarnya..
nak lupakan perkara yang aryn sedih sampai menangis tadi..


ANC???
kalau yang belajar kat Universiti Teknologi Mara (UiTM) mesti tahu apa benda yang aryn merepek ne..
ANC stands for ANUGERAH NAIB CANSELLOR
baca pun dah tahu kan macam hebat je ANC ne..

aryn pun tak tahu sangat pasal benda ne..
tapi bila dah nak dekat2 tamat belajar, baru lah sibuk nak tahu..
sebenarnya aryn bercita-cita nak menjadi salah seorang calon ANC...
this will be the last semester to made it REAL..
now aryn dah semester akhir doing practical..
so nasib untuk dapat ke x anugerah ne bergantung kepada my presentation and my report..

alhamdulillah.. sepanjang lima semester bergelar pelajar UiTM, aryn dapat kekalkan results aryn..
kat sini aryn nak share result semester lima aryn..
bukan niat untuk riak atau apa.. tapi cume ingin berkongsi..

alhamdulillah.. aryn bersyukur buat si dia kerana banyak improvement dalam result dia..
 kawan2 aryn pun ramai yang DEAN semester akhir ne..

hope time graduate nanti kita sama2 pakai selempang pink yea.. AMIN.

apapun.. aryn bersyukur sangat. 
thank you ALLAH.. ^_^

0 peoples wanna know my story:

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^