2
Komen

I miss him

Views
selamat petang semua..
apa perancangan korg hari ne? maklum laa kan hari AHAD..
mesti ramai yeng merancang untuk outing bersama orang tersayang..
sebak plak aryn rasa..
dulu time kat kampus memang tak boleh duduk diam.. ada je masa lapang, aryn mesti check out dari kampus..
ke mana lagi kalau tak outing bersama jejaka yang memiliki hati ini.. chewaahhh.. haha
rindu nak keluar dengan dia... 
hari ne aryn duduk diam2 kat rumah..
layan cerita pasrah lakonan Erra Fazira, primadona Malaysia... wee~
I miss him so badly.. Its almost 4 weeks kami tak jumpa...
dia nun jauh di sana.. LABUAN.
dan aryn pula di sini selalu merinduinya..
kalau ikutkan paling lama kami tak bersua muka pun dalam tempoh 3-2 minggu je..
tapi kali ne..5 bulan tempoh ujian kami untuk menguji kesetiaan, kepercayaan masing2...
tapi aryn tak akan biarkan ia terjadi..
aryn akan berusaha juga untuk mencari jalan bertemu dengannya.
I MISS YOU SO MUCH 


MOHD NUR HAFIRUL BIN HAZIS


2 peoples wanna know my story:

Anonymous said...

sweet.. hope both of u happy2

Anonymous said...

beruntungnya...

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^