4
Komen

tanda wanita sayang

Views

salam tengah hari semua...
dah siap masak untuk lunch??? nyam3~
hari ini aryn tersangat laa bad mood.. but I'm trying to make my day happy..
mengantuk.. semalaman tak boleh tidur sebab fikirkan perkara yang sangat menakutkan aryn..
menangis... menangis... menangis...

untuk entry kali ne aryn nak share dengan korg semua tanda2 seorang gadis sayangkan lelaki idamannya..
entry ne juga sebenarnya aryn tujukan khas buat pasangan aryn..

  • first of all.. bila seorang wanita ne dah sukakan seorang lelaki, dorg akan selalu hubungi atau SMS si dia. kadang2 tu bukan ada benda penting pun, dorg cuma nak bertanya khabar dan menghantar ayat2 manis.
 P/s: lelaki tolong lah hargai apa yang dorg buat... maybe bila dorg still contact korg, korg anggap biasa2 je..
tapi jangan sampai bila dorg stop contact korg, korg pula yang tercari-cari.

  • berbanding lelaki, wanita lebih menunjukkan keprihatinan dorg. bila si lelaki ada masalah, dorg akan cuba figure out untuk bantu. 
P/s: so.. sepatutnya lelaki bersyukur laa ada orang yang sentiasa bersedia untuk mendengar masalah korg. jangan marahkan dia kalau tak boleh selesaikan masalah tu.

  • next... biasanya wanita akan share dengan lelaki mengenai perkara yang berlaku sepanjang hari mereka whether the good things or bad things. and one more pasal waanita, dorg lazimnya inginkan si lelaki menemani mereka ke mana2.
P/s: bukan sebab wanita ne suka bergantung kepada orang lain.. make sure u guys betulkan balik mindset korg ok.

  • then.. bila terpaksa berjauhan, lazimnya wanita akan kelihatan murung dan sedih sahaja. menanggung rindu la katakan.
P/s: bagi lelaki maybe benda ne remeh.. hati wanita ne sangat mudah tersentuh. lebih2 lagi bila berjauhan.

  • yang ne aryn tak pasti la ramai tak wanita yang buat.. tapi bagi aryn, YES.! wanita biasanya bila dah sayang, dorg suka bagi hadiah dekat pasangan dorg. bagi coklat, bagi jam dan macam2 lagi.. bukan bagi time besday si dia tetapi bila dorg pergi mana2 pun dorg akan ingatkan si dia. beli cenderahati laa.. 
P/s: sanggup berhabis duit is not the main point.. tapi sebenarnya ingatan terhadap si dia yang aryn nak point.

apa2pun hargai la pasangan masing2 ok..
wish u guys happy ever after.. 
^_^

4 peoples wanna know my story:

Aniq Bukhary said...

Luahan hati.. hehe

aryn said...

@Aniq Bukhary

haha~ boleh dikatakan mcm tu laa

Anonymous said...

Klu ppuan kdg2 ok kdg2 dingin jew..xpi..bila kita nk mnta putus..dorg xbnarkn..ckp msih sygkn kita..cm ne ehh tu..syg atau pura2 syg

aryn san said...

Org tu myb msh sygkn awk.. Klu xsyg dh lma dy mnx putus. Even klu dy mnx putus pn xbermkna dy xsygkn awk. Kdg2 kta terpksa lpskn org yg kta syg utk kbhgn dy.:) Tp mngkn smpi skrg dy msh sygkn awk... Even awk bkn dgn dy lg.

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^