4
Komen

KAWANKU SOKONG PAS

Views
hai semua... apa khabar? huhu~
lama juga aryn tak update blog. ini pun sebab someone... haha
thanks to u Encik Firdaus Harun.
tak sangka pula blog kita ni ada orang baca... kita ni bukannya famous pun.
buat blog ni hanya suka2.. hehe
hari ini aryn nak perkenalkan kawan aryn yang sorang ni.. 
K.A.W.A.N
jangan da yang salah faham plak yer.. dan mention kat atas tu kawan.
tadi dah janji dengan dia nak cerita pasal dia.
so kita kena la jadi orang yang tepati janji. betul tak??? hehe
nama mamat sorang ni Muhammad Firdaus Harun..
mamat ni sebaya dengan aryn, lahir tahun 1992 tapi aryn ni kira pangkat kakak laa.. 
dia lahir bulan September.. haha 
mamat ni belajar kat UiTM Lendu, Melaka.. huhu jauh kan...
macam mana boleh kenal? 
hehehe 
sebab program Komander Kesatria Endurance Challenge 2013 yang berlangsung di UiTM Pulau Pinang
time event tu belum kenal mamat ni lagi.. huhu
mana la orang tu nak pandang kita..
kita ni pangkat Komander Muda je.. dia tu Komander Kanan.. bakal YDP plak tu.
hahahaha~ 
tapi mamat ni serius cakap tak sombong pun.. 
even dia pangkat lagi tinggi, dia ni seorang yang rendah diri.. huhu
tak boleh nak puji lebih2.. haha 
nanti perasan plak dia ni..
best la kawan dengan dia.. jenis yang happy go lucky..
suka sangat gelak hanya sebab benda kecik.. 
anyway, pesanan untuk Ck. Firdaus Harun,
harap persahabatan yang terjalin takkan putus.. hehe 
even awak sokong PAS, saya sebagai salah seorang penyokong BN harap kita akan kawan sampai bila2...
haha~
thanks to u sebab sudi jadi kawan kita.. 
nak post gambar dia tapi takut plak dia marah.. 
so, aryn post gambar ramai2 laa.. haha
pandai2 la korang semua cari mana satu mamat yang aryn cerita ni...
SELAMAT MENCARI... hehe

4 peoples wanna know my story:

Anonymous said...

handsome semua.. like yg baju PINK tu. =D

aryn said...

@Anonymous

baju pink???? serius..? haha suka la dy da org puji..

Fauzi Ramadhan said...

hye, follow me back dan comment back http://www.terperangkap.com/

aryn san said...

@Fauzi Ramadhan

ello... hehe orait. no problemo..

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^