2
Komen

Sweet 21

Views
hai korang.. lama dah aryn tak update blog.
dalam masa beberapa bulan, banyak sangat benda jadi dekat aryn... huhu~
tak mau la cerita yang sedih2. 
tarikh keramat aryn hari ini...
18 APRIL 2013

hari ini ialah Hari Ulangtahun Kelahiran aryn... ^_^
aryn nak ucapkan jutaan terima kasih sangat dekat semua yang wish besday aryn...
THANKS A LOT...

aryn dah lama tak sambut besday.. dulu masa kecik2 rajin la juga wat besday party.
now dah besar tak rasa apapun...
tapi....sedih pun ada juga
actually there is someone that I am waiting for his wish...
its okay kalau dia tak wish..
aryn cuma harap dia ingat hari ini besday aryn...
memandangkan besday mama dia 3 hari yang lepas.

HAPPY BELATED BESDAY MAMA..! 

once again... thanks a lot to all the wishes from my beloved friends...
 I really appreciate it. ^__^

P/S: sepatutnya dah boleh mengundi ni.. haha tapi skip la dulu. 

2 peoples wanna know my story:

Jekiyah said...

arynnnnn happy belated birthday ! :)

aryn san said...

@Jekiyah

haha dah lepas pun.. anyway thanks zack. ^_^

Post a Comment

salam semua...
leave ur comment here k.... ^_^